Είναι όλα τα εμφυτεύματα ίδια?

Τα οδοντικά εμφυτεύματα έχουν τον ίδιο στόχο, να παρέχουν λύσεις για τα έλλειποντα δόντια και στην διαδικασία βελτίωσης της ποιότητας ζωής ενος ατόμου. Ωστόσο, η ποιότητα και το τελικό αποτέλεσμα όλων των οδοντικών εμφυτευμάτων δεν ειναι ίδια, και οι διαφορές επηρρεάζονται από ένα σύνολο παραμέτρων.

Μια κυρία παράμετρος η οποία επηρεάζει την ποιότητα των οδοντικών εμφυτευμάτων είναι το εμπλεκόμενο κόστος. Στον κόσμο των οδοντικών εμφυτευμάτων συνήθως τα εμπλεκόμενα κόστη αντανακλούν και στα υψηλής ποιότητας εμφυτεύματα για οποίους ανυπομονούν να τα δοκιμάσουν.

Κοιτάζοντας τις διάφορες οδοντιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται για τα εμφυτεύματα, κάποιος μπορει να παρατηρήσει μια ποικιλία διακυμάνσεων στις τιμές τους. Γνωρίζοντας περισσότερα για τις παραμέτρους που επηρεάζουν το κόστος θα ήταν ζωτικής σημασίας στο να καταλήξουμε στην κατάλληλη επιλογή, εφόσον προηγουμένως ερευνήσουμε τις διαθέσιμες επιλογές που μας προσφέρονται.

Το κόστος καθορίζεται απο τα ακόλουθα:

• την εξιδείκευση του εμφυτευματολόγου σε κάθε εξατομικευμένο περιστατικό

• τον τύπο του οδοντικού εμφυτεύματος που χρησιμοποιείται

• κατάλληλος και σύγχρονος εξοπλισμός

•την ικανότητα του οδοντοτεχνίτη να αναπαραστήσει οσο το δυνατό πιο φυσικά την τελική στεφάνη η οδοντοστοιχία

Πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή στην επιλογή του συστήματος των Εμφυτευμάτων που θα επιλεχθούν αρχικά. Καθώς τα εμφυτεύματα έιναι στην ουσία βίδες τιτανίου τοποθετημένες απευθείας πάνω στο φατνιο, όλες οι προαναφερόμενες παράμετροι πρέπει να συνυπάρχουν για το βέλτιστο αποτελέσμα.

Καθώς η διαδικασία εμπλέκει όχι μόνο ένα η περισσότερα δόντια αλλά και τα οστά των γνάθων η ακόμη και ολόκληρο το πρόσωπο, θα πρέπει να γίνεται ελάχιστος έως και καθόλου συμβιβασμός ως αναφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται και του επιπέδου ολοκλήρου του σχεδίου θεραπείας.

Η επιλογή ενος συστήματος οδοντικού εμφυτεύματος ειναι μια κρίσιμη επιλογή καθώς μπορεί να έχει μια αξιοσημείωτη επιρροή στην ζωη ενος ανθρώπου στο μέλλον.

Εμείς προσφέρουμε ελβετικά εμφυτεύματα της Straumann. Στο Psychiko The Implant & Dental office απασχολούμε ενα εξειδικευμένο προσωπικό ειδικά εκπαιδευμένο και αφοσιωμένο ωστε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή θεραπεία οσο αναφορά τα οδοντικά εμφυτεύματα.

Μπορείτε να διαβάσετε πληροφορίες για τον εμφυτευματολόγο και να μάθετε τα πάντα σχετικά με το σύστημα της straumann που χρησιμοποιείται στο ιατρείο μας σε αυτο το σύνδεσμο.

Παρέχουμε θεραπεία στους ασθενείς μας στο εξειδικευμένο οδοντιατρείο μας στο Νέο Ψυχικό.

Ο Dr. Λουκάς είναι μέλος της μεγαλύτερης διεθνής εταιρείας ITI από το 2008  και το ιατρείο μέλος του The LeadingImplantwordcentres. Μπορείτε να δείτε το βιογραφικό του εδώ..


Member of Member of Training Dedicate user Member of Member of
imgres iti msc2 imgres-3