Inman aligner

Το Inman Aligner στο ιατρείο μας

Μια εκπληκτική εναλλακτική των υπολοίπων ορθοδοντικών μηχανημάτων, το Inman Aligner είναι ένας απλός τρόπος που μας επιτρέπει να ισιώνουμε τα δόντια σας και είναι μία εξαιρετική επιλογή για τους ενήλικες στους οποίους συμβαίνει υποτροπή μετακίνησης των δοντιών. Το Inman Aligner είναι ένα ειδικά κατασκευασμένο μηχάνημα το οποίο μετακινεί ευγενικά τα δόντια στην επιθυμητή θέση χωρίς δυσανεξία. Το Inman Aligner είναι μία γρήγορη και αποτελεσματική μέθοδος ορθοδοντικής σε σχέση με παραδοσιακές επιλογές με σιδεράκια, καθώς δεν υπάρχει ανάγκη για μεταλλικά σύρματα και μακροχρόνιες θεραπείες. Τα αποτελέσματα μπορεί να είναι εμφανή σε 6 έως 18 εβδομάδες.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα από το Inman Aligner;

• Εύκολο 

Το Inman Aligner είναι μία απλή συσκευή που προκαλέι μικρή δυσανεξία και μπορεί να επιτύχει αποτελέσματα γρήγορα.

• Κινητό

Αυτή η απλή συσκευή μπορεί να αφαιρεθεί κατά βούληση, όπως ένα σταθεροποιητικό, επιτρέποντας τον καθαρισμό με οδοντόβουρτσα και ευκολία στη μάσηση.

• Γρήγορο

Τα επιθυμητά αποτελέσματα μπορούν να είναι ορατά πολύ πιο γρήγορα από άλλες εναλλακτικές, κάτι που σημαίνει ότι η αυτοπεποίθησή σας θα επιστρέψει καθώς το χαμόγελό σας θα αλλάζει ταχέως.

• Προσιτό κόστος

Καθώς δουλεύει πολύ πιο γρήγορα από τα παραδοσιακά σιδεράκια, το Inman Aligner αποτελεί μία εναλλακτική στην ορθοδοντική με πολύ προσιτό κόστος.

Στάδιο 1:

Αρχικά θα σας ζητηθεί να κλείσετε μια συνάντηση στο ιατρείο μας στο οποίο ένα μέλος από το εξειδικευμένο μας προσωπικό θα δώσει στα δόντια σας μια πλήρη αξιολόγηση ώστε να σιγουρευτεί ότι το Inman Aligner είναι η καταλληλότερη θεραπεία για σας.

Στάδιο 2:

Αν είστε ευχαριστημένοι με την αξιολόγηση και αποφασίσετε να προχωρήσετε με τη θεραπεία, θα χρειαστεί να πάρουμε αποτυπώματα από τα δόντια σας ώστε να τα στείλουμε στο εργαστήριο. Εκεί θα κατασκευαστούν τα μηχανήματα.

Στάδιο 3:

Στο επόμενο σας ραντεβού θα εφαρμόσουμε το Inman Aligner. Θα πρέπει να το φοράτε περίπου 16 με 20 ώρες καθημερινά ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι η θεραπεία θα ολοκληρωθεί στα πλαίσια του χρόνου που επιθυμούμε.

Στάδιο 4:

Θα πρέπει να επανέρχεστε στο ιατρείο μας κάθε 2-3 εβδομάδες ώστε να ελέγχουμε το μηχάνημα και να κάνουμε τις απαραίτητες τροποποιήσεις.

Στάδιο 5:

Είναι απαραίτητο να φορέσετε σταθεροποιητικό μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία. Αυτό θα προλάβει τυχόν μετακίνηση των δοντιών στην αρχική τους θέση.

Τι ακριβώς είναι το Inman Aligner;

Inman Aligner είναι μια εναλλακτική της ορθοδοντικής θεραπείας με σιδεράκια, που συνήθως χρησιμοποιείται σε ενήλικες που παρατήρησαν μία μετατόπιση των δοντιών τους μετά από μια ορθοδοντική θεραπεία. Μετακινούνται με ευκολία και είναι εξαιρετικά στο να ισιώνουν τα πρόσθια δόντια.

Πόσο κοστίζει μία θεραπεία με Inman Aligner;

Το ιατρείο μας προσφέρει το Inman Aligner σε μία πολύ προσιτή τιμή. Το κόστος της θεραπείας μπορεί να συζητηθεί σε μία συνάντηση στο ιατρείο μας.

Που μπορώ να προμηθευτώ το δικό μου Inman Aligner;

Το ιατρείο μας προσφέρει μία σειρά θεραπειών αισθητικής και γενικής οδοντιατρικής που περιλαμβάνουν και το Inman Aligner. Επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφθείτε το ιατρείο μας.

Πώς λειτουργεί το Inman Aligner;

Χρησιμοποιώντας ένα γλωσσικό ελατήριο και με μικρή πίεση και στα πρόσθια και στα οπίσθια δόντια, το Inman Aligner μετακινεί τα δόντια στην επιθυμητή θέση. Η διπλή πίεση ωθεί τα δόντια να μετακινούνται πιο γρήγορα.

Γιατί να επιλέξετε το ιατρείο μας;

Η ομάδα μας είναι υψηλά καταρτισμένη και δεσμεύεται να σας παρέχει υψηλής ποιότητας θεραπεία. Η θεραπεία με Inman Aligner ανέρχεται σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Είναι το Inman Aligner κατάλληλο για όλους;[spacer height=”20px”]

Η θεραπεία με Inman Aligner είναι σχεδιασμένη ώστε να βοηθήσει να διορθωθούν τα δόντια ενηλίκων που έχουν την εμπειρία μετακίνησης ή υποτροπής από προηγούμενη ορθοδοντική θεραπεία συνήθως στα πρόσθια δόντια. Η χρήση του περιορίζετε μονο στα πρόσθια δόντια.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω τη θεραπεία με το Inman Aligner;

Καταρχήν επικοινωνείτε με το ιατρείο μας για να κλείσετε κάποιο ραντεβού για να συζητήσουμε για το Inman Aligner και τις επιλογές του.Από κει και πέρα θα είμαστε ικανοί να προσδιορίσουμε τα αποτελέσματα που θέλετε και να προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο θεραπείας. Θα χρειαστεί να πάρουμε κάποια αποτυπώματα και φωτογραφίες των δοντιών σας ώστε να σχεδιάσουμε το δικό σας Inman Aligner για θεραπεία.

Πόσο θα διαρκέσει η θεραπεία με το Inman Aligner;

Η συνολική θεραπεία διαρκεί περίπου 6 έως 18 εβδομάδες. Τα πιο γρήγορα και μόνιμα αποτελέσματα είναι ορατά όταν το Inman Aligner φοριέται περίπου 22 ώρες την ημέρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Μπορώ να τρώω και να πίνω όταν θα φοράω το Inman Aligner;

Το Inman Aligner θα πρέπει να αφαιρείται ο΄ταν τρώτε,πίνετε ή βουρτσίζετε τα δόντια σας. 

Πονάει το Inman Aligner;

Αρχικά το Inman Aligner μπορεί να είναι λίγο άβολο καθώς προσπαθείτε να το συνηθίσετε ή μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικές δυσκολίες στην ομιλία.

Θα μπορώ να καθαρίζω τα δόντια μου αποτελεσματικά με το Inman Aligner;

Το Inman Aligner είναι κινητό μηχάνημα και θα πρέπει να αφαιρείται πριν το βούρτσισμα των δοντιών. Aυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πρόσθετες δυσκολίες στο βούρτσισμα των δοντιών κατά τη διάρκεια της θεραπείας.


Member of Member of Training Dedicate user Member of Member of
imgres iti msc2 imgres-3