Οδοντικές στεφάνες από πορσελάνη
Το ιδανικό χαμόγελο

Σαν δέσμευσή μας σε μία οδοντιατρική χωρίς αμάλγαμα, το ιατρείο μας παρέχει υψηλής ποιότητας στεφάνες πορσελάνης για τους ασθενείς με σοβαρή καταστροφή δοντιών. Η στεφάνη είναι ένα επανορθωτικό μέτρο που χρησιμοποιείται όταν η παραμένουσα οδοντική ουσία είναι ανεπαρκής για να συγκρατήσει μία έμφραξη.

Πρωτού γίνει η τοποθέτηση της στεφάνης από πορσελάνη, απομακρύνουμε την κατεστραμμένη οδοντική ουσία και προσαρμόζουμε την επιφάνεια που παραμένει κατάλληλα ώστε να δεχτεί την καινούρια στεφάνη. Για την ασφαλέστερη εφαρμογή της στεφάνης στο δόντι χρησιμοποιείται κάποιος συγκολλητικός παράγοντας.

Το κεραμικό που χρησιμοποιείται  για την στεφάνη μπορεί να ταιριάξει απόλυτα στην απόχρωση του φυσικού σας δοντιού. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, η νέα σας στεφάνη πορσελάνης θα φαίνεται σαν μία φυσική αποκατάσταση των δοντιών σας.

Οδοντικές γέφυρες

Το ιατρείο μας μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας οδοντικές γέφυρες εάν σας λείπουν ένα ή περισσότερα δόντια. Τα ελλείποντα δόντια μπορεί να ξεκινήσουν μία γενικότερη αποδυνάμωση της δομής της γνάθου καθώς ξεκινούν να μετατοπίζονται ώστε να καλύψουν το υπάρχον κενό.

Οι οδοντικές μας γέφυρες έχουν κατασκευασθεί ώστε να φαίνονται όσο πιο φυσικές γίνεται. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα κεραμικά υλικά για να κατασκευάσουμε αποκαταστάσεις που να προσομοιάζουν όσο το δυνατόν περισσότερο στα φυσικά δόντια. Η οδοντική σας γέφυρα θα στηρίζεται σε δύο αόρατες στεφάνες χώρις σύνδεσμο όπως συχνά χρησιμοποιείται σε πολλές τοποθετήσεις γεφυρών. Όταν υποστηρίζεται περαιτέρω και από τα ανώτερα οδοντικά μας εμφυτεύματα, θα μπορείτε να εμπιστευτείτε την σταθερότητα και αντοχή της νέας σας οδοντικής γέφυρας καθώς θα θαυμάσετε το πόσο καλά αντικατοπτρίζουν την φυσική εμφάνιση των υπολοίπων δοντιών.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συντελούν στο τέλειο χαμόγελο, μερικοί από τους οποίους είστε ενήμεροι όπως η συμμετρία και το μέγεθος των δοντιών. Ωστόσο,  στο ιατρείο μας λαμβάνουμε υπόψιν μας για τη δημιουργία ενός νέου χαμόγελου και άλλους παράγοντες οι οποίοι είναι:

• Συμμετρία χαμόγελου

• Σχήμα δοντιών

• Μέγεθος δοντιών

• Περιοδοντική κατάσταση

• Μεσοδόντια διαστήματα

• Αντανάκλαση φωτός

• “Μαύροι Διαδρόμοι” στα πλάγια του στόματος

• Θέση του χείλους – το ποσό της οδοντικής ουσίας που φαίνεται στο χαμόγελο και σε κατάσταση ανάπαυσης

• Διαφάνεια

Όταν λαμβάνονται υπόψιν όλα τα ανωτέρω,  μπορούμε να σχεδιάσουμε ένα φυσικό χαμόγελο το οποίο θα είστε περήφανοι να επιδεικνύετε σε κάθε ευκαιρία.

Όψεις πορσελάνης

Τι είναι οι όψεις;

Οι όψεις είναι λεπτές “φλύδες” που εφαρμόζονται στο δόντι ώστε να διορθώσουν ατέλειες σχετικά με το σχήμα, το μέγεθος ή την απόχρωση ενός δοντιού. Μπορούν να κατασκευαστούν από πορσελάνη ή σύνθετη ρητίνη. Εμείς συνεργαζόμαστε με μερικά από τα καλύτερα εργαστήρια της Ελλάδας για να παράγουμε μοναδικές όψεις πορσελάνης αποκλειστικά για εσάς. Η ομάδα των αισθητικών μας οδοντιάτρων είναι υψηλά καταρτισμένη στην τέχνη της δημιουργίας φυσικά μιμούμενων όψεων σύνθετης ρητίνης άμεσα στο ιατρείο μας.


Member of Member of Training Dedicate user Member of Member of
imgres iti msc2 imgres-3