Προσθετική

Προσθετική είναι η εξειδίκευση που καλύπτει την αισθητική οδοντιατρική και την αναπλήρωση των ελλειπόντων δοντιών.
Ο εξειδικευμένος Ιατρός Κωνσταντίνος Λουκάς, έχει σημαντική εμπειρία στο συγκεκριμένο τομέα, στη διάγνωση και στη θεραπεία ασθενών με απωλεσθέντα δόντια η την αντικατάσταση παλαιών προσθετικών εργασιών. Η εμπειρία του δίνει τη δυνατότητα να έχει τη γνώση όλων των πιθανών σχεδίων θεραπείας και να τα προσαρμόζει στις ανάγκες του ασθενή χρησιμοποιώντας εμφυτεύματα, γέφυρες και οδοντοστοιχίες.

Φθορά Δοντιών

Στο πέρασμα του χρόνου, καθένας θα έχει την εμπειρία φθοράς στα δόντια του. Ωστόσο, υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που επιδεινώνουν την έκταση στην οποία θα φθαρούν τα δόντια σας. Ο πιο συνηθισμένος παράγοντας περιλαμβάνει το τρισμός (βρουξισμό), την διάβρωση (κυρίως από όξινες τροφές και ποτά) και αποτριβές (π.χ όταν βουρτσίζετε τα δόντια σας με υπέρμετρες δυνάμεις).

Σε μερικές περιπτώσεις το επίπεδο της φθοράς μπορεί να οδηγήσει το δόντι να μοιάζει κοντό και μη ελκυστικό.Μπορεί επίσης να αποκτά ευαισθησία ή να αντιμετωπίσετε κάποιον πόνο στη γνάθο ή στον μυη.

Στο ιατρείο μας, όλοι οι ειδικοί προωθούν μία προληπτική προσέγγιση.Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια πρακτική, εύκολα ακολουθούμενη συμβουλή η οποία εμπεριέχει αλλαγές στην διατροφή και στον τρόπο ζωής σας και παράλληλα να αφιερώσουμε χρόνο για να συζητήσουμε την στοματική σας υγεία και να εξακριβώσουμε τομείς που χρειάζονται βελτίωση.

Εάν τα δόντια σας έχουν φθαρεί λίγο και θα επιθυμούσατε να ψάξετε για αισθητικές επιλογές που θα μεταμορφώσουν το χαμόγελό σας, υπάρχουν ποικίλες θεραπείες που μπορούν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα όμορφο χαμόγελο ξανά, περιλαμβάνοντας τις όψεις,τις στεφάνες και την λεύκανση.

Συνδυαστικα ειδικοι ναρθηκες χρειαζονται στο μεγαλυτερο ποσοστο των ασθενων.

Απλά κλείστε ένα ενημερωτικό ραντεβού μαζί μας σήμερα ώστε να ανακαλύψετε πώς μπορείτε να χαμογελάσετε ξανά με αυτοπεποίθηση!


Member of Member of Training Dedicate user Member of Member of
imgres iti msc2 imgres-3